Glasvezel Mijdrecht

In Mijdrecht zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting in Mijdrecht zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezelinfrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur. Mijdrecht beschikt over een KPN centrale aan de Nijverheidsweg. Dit is het centrum van het netwerk en vanaf dit punt vertrekken glasvezelkabels naar het bedrijventerrein en de omliggende woonwijken.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Mijdrecht

Mijdrecht ligt in de gemeente De Ronde Venen. Mijdrecht is dé hoofdplaats en tevens grootste plaats van deze gemeente en telt ruim 16.000 inwoners. Mijdrecht is bereikbaar via de provinciale wegen N212, N196 en de N201.

Voordelen glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, SDSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

  • Toekomstvast
  • Modulair en schaalbaar
  • Up-time SLA van 99,9%
  • Uiterst betrouwbaar