+31 76 - 5331331

Glasvezel Mijdrecht

In Mijdrecht zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Mijdrecht beschikt over een centrale aan de Nijverheidsweg. Dit is het centrum van het netwerk en vanaf dit punt vertrekken glasvezelkabels naar het bedrijventerrein en de omliggende woonwijken.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, SDSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

  • Toekomstvast
  • Modulair en schaalbaar
  • Up-time SLA van 99,9%
  • Uiterst betrouwbaar

Deel uw glasvezelverbinding in Mijdrecht

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen wanneer u wenst te besparen op de kosten van Zakelijk Glasvezel. Een vereiste hiervoor is echter wel dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de kosten voor de glasvezel access door te rekenen naar de overige partijen. Vervolgens heeft iedere partij de mogelijkheid om rechtstreeks bij IP Visie hun gewenste diensten af te nemen, iedere partij wordt hiervoor individueel gefactureerd. Om de privacy te kunnen garanderen zijn alle afgenomen diensten afgeschermd voor de overige partijen.


Mijdrecht maakt onderdeel uit van de gemeente De Ronde Venen.