Glasvezel Mierlo

In Mierlo zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Mierlo beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Mierlo

Mierlo beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Vanaf de centrale aan de Schoolstraat vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Hierdoor ontstaan er voor bedrijven tal van mogelijkheden om over goede breedbandvoorzieningen te beschikken.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Mierlo

In Mierlo zijn er een aantal bedrijventerreinen. Op vrijwel alle bedrijventerreinen in Mierlo ligt een glasvezelnetwerk of zijn de benodigde voorzieningen voor glasvezel aanwezig, waardoor bedrijven gemakkelijk en tegen aantrekkelijke voorwaarden kunnen worden aangesloten.

De Smaale

Op bedrijventerrein De Smaale ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk te worden aangesloten.

Oudven

Op bedrijventerrein Oudven ligt ook een glasvezelnetwerk. Op vrijwel het gehele terrein zijn de benodigde voorzieningen voor glasvezel aanwezig, waardoor bedrijven niet alleen eenvoudig maar ook tegen aantrekkelijke voorwaarden kunnen beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.

Luchen

Op bedrijventerrein Luchen ligt eveneens een glasvezelnetwerk. Overal op het terrein kunnen zakelijke glasvezelverbindingen tegen aantrekkelijke voorwaarden geleverd worden.

Overige bedrijfslocaties in Mierlo

Naast de bovenstaande bedrijventerreinen zijn er op andere bedrijfslocaties in Mierlo ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die gevestigd zijn op Bijenkorf kunnen ook gewoon op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van het grootste belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan biedt redundantie een uitkomst. Door gebruik te maken van redundantie heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. De adviseurs van IP Visie kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.