Glasvezel Mierlo

In Mierlo zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Mierlo beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Mierlo

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Mierlo, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • De Smaale
  • Oudven
  • Luchen

Overige bedrijfslocaties in Mierlo

Naast de bovenstaande bedrijventerreinen zijn er op andere bedrijfslocaties in Mierlo ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die gevestigd zijn op Bijenkorf kunnen ook gewoon op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van het grootste belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan biedt redundantie een uitkomst. Door gebruik te maken van redundantie heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. De adviseurs van IP Visie kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.