+31 76 - 5331331

Glasvezel Mierlo

In Mierlo zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Mierlo beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Mierlo die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van het grootste belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan biedt redundantie een uitkomst. Door gebruik te maken van redundantie heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. De adviseurs van IP Visie kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Levertijd van Zakelijk glasvezel in Mierlo

Bij het realiseren van een glasvezelverbinding in Mierlo komt een hoop kijken. Hierdoor bedraagt de gemiddelde levertijd voor Zakelijk glasvezel gemiddeld 3 tot 4 maanden. De levertijd van aanvraag tot oplevering is voornamelijk afhankelijk van de inrichting van het proces. In de praktijk wordt een opdracht opgesplitst in ongeveer 20 deelprocessen die verscheidene vertragende factoren kennen waardoor de levertijd kan oplopen. Hierbij kunt u denken aan factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel/waterwegen), het aanvragen van de benodigde vergunningen en meer.