+31 76 - 5331331

Glasvezel Mierlo

In Mierlo zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting in Mierlo zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Mierlo die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Een van de bekendste voordelen is dat u beschikking krijgt over razendsnel internet, maar glasvezelverbindingen voor bedrijven kennen nog veel meer voordelen. Zo beschikt u met een glasvezelverbinding over een toekomstvast groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Met Zakelijk glasvezel wordt het mogelijk om méérdere diensten af te nemen over slechts een verbinding. Dit mogelijk gemaakt door de schaalbare en modulaire opbouw van glasvezelverbindingen. Tevens zijn glasvezelverbindingen symmetrisch, wat inhoudt dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Daarnaast zijn er nog véél meer voordelen verbonden aan een zakelijke glasvezelverbinding.

Levertijd van Zakelijk glasvezel in Mierlo

Bij het realiseren van een glasvezelverbinding in Mierlo komt een hoop kijken. Hierdoor bedraagt de gemiddelde levertijd voor Zakelijk glasvezel gemiddeld 3 tot 4 maanden. De levertijd van aanvraag tot oplevering is voornamelijk afhankelijk van de inrichting van het proces. In de praktijk wordt een opdracht opgesplitst in ongeveer 20 deelprocessen die verscheidene vertragende factoren kennen waardoor de levertijd kan oplopen. Hierbij kunt u denken aan factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel/waterwegen), het aanvragen van de benodigde vergunningen en meer.