Glasvezel Midwolda

In Midwolda zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Midwolda beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Midwolda

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u ervoor kiest om een contract af te sluiten met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Als de initiële contractperiode is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven dan geldig.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit worden verhoogd naar 10 Gbit/s.


Midwolda maakt onderdeel uit van de gemeente Oldambt