+31 76 - 5331331

Glasvezel Sortiva in Middenmeer

Op bedrijventerrein Sortiva in Middenmeer ligt een glasvezel netwerk. In alle straten van het terrein kunnen bedrijven tegen standaard tarieven over een zakelijke glasvezel aansluiting beschikken. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de glasvezelrouter en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan wordt het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee of meer vestigingen aan elkaar doet koppelen, dan creëert u een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook realiseerbaar om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze wijze een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Sortiva

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding en de voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter zal ook in de aanvraag aangegeven moeten worden. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.