+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoornseweg in Middenmeer

Op het bedrijvenpark Hoornseweg in Middenmeer is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er gelukkig nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. U kunt dan denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk, Zakelijk Pinnen en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de verbinding afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. U heeft de mogelijkheid om verschillende diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding van 1 Gbit/s niet wordt overschreden.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Hoornseweg

Voor de realisatie van een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Hoornseweg. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende vertragende factoren. Dit zijn voornamelijk factoren als vorst, de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...