+31 76 - 5331331

Glasvezel Agriport A7 in Middenmeer

Op het bedrijventerrein Agriport A7 in Middenmeer ligt een glasvezel netwerk. Zakelijk Glasvezel wordt in alle straten van het terrein tegen standaard tarieven geleverd. De kosten voor het aanleggen van glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor supersnel internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Dit geldt ook voor bedrijven die gevestigd zijn op Agriport Park

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen over Zakelijk Glasvezel biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer via uw zakelijke glasvezelverbinding af te laten handelen. Data en telefonie worden dan gescheiden van elkaar verstuurd over dezelfde verbinding. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) dienten. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP? Dan is er de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op Agriport A7

De levertijd voor een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op Agriport A7. Zo is het opleveringsproces uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en zijn er verscheidene factoren die een oplevering kunnen doen vertragen. Zo dienen er verschillende vergunningen te worden aangevraagd bij de gemeente, maar ook zaken als vorst, bouwvak en obstakels op de route (snel-/ waterwegen) kunnen een vertragende rol spelen bij de oplevering van een glasvezelaansluiting.