+31 76 - 5331331

Glasvezel Middenmeer

In Middenmeer zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting in Middenmeer (provincie Noord-Holland) zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Middenmeer die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen Zakelijk Glasvezel Middenmeer

Een glasvezelaansluiting biedt voor bedrijven vele voordelen. Met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van een zeer snelle internetverbinding, met snelheden die kunnen oplopen tot 1.000 Mbit/s of zelfs nóg hoger (op aanvraag). Zowel de downloadsnelheid als de uploadsnelheid zijn even hoog. Daarnaast zijn glasvezelverbindingen schaalbaar en modulair van opbouw, waardoor zij uitermate geschikt zijn voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf.

Zakelijk Glasvezel in Middenmeer aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zal moeten worden opgegeven van welke aanvullende diensten u gebuik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u gebruik wenst te maken van extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.


Middenmeer maakt onderdeel uit van de gemeente Hollands Kroon