Glasvezel Middenmeer

In Middenmeer zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting in Middenmeer (provincie Noord-Holland) zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Bedrijventerrein Middenmeer ligt aan de westzijde van het dorp en bevat de straten Industrieweg, Havenkade en Nijverheidsweg.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Middenmeer die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de gemeente Hollands Kroon ligt het dorp Middenmeer. Middenmeer telt zo'n 3.160 inwoners. In Middenmeer is een beurscommissie die voor verschillende landbouw artikelen noteringen maakt. Tevens is er in Middelmeer een klein vliegveld te vinden in het oosten van het dorp. Dit vliegveld is voornamelijk bedoeld voor de General Aviation (Kleine Luchtvaart). Middenmeer is zowel bereikbaar via de A7 als via de provinciale wegen N248 en de N242. Daarnaast is het mogelijk om vanuit Middenmeer naar andere steden te varen zoals Alkmaar doormiddel van een bootverbinding.

Voordelen Zakelijk Glasvezel Middenmeer

Een glasvezelaansluiting biedt voor bedrijven vele voordelen. Met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van een zeer snelle internetverbinding, met snelheden die kunnen oplopen tot 1.000 Mbit/s of zelfs nóg hoger (op aanvraag). Zowel de downloadsnelheid als de uploadsnelheid zijn even hoog. Daarnaast zijn glasvezelverbindingen schaalbaar en modulair van opbouw, waardoor zij uitermate geschikt zijn voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf.

Datacenter Microsoft

In 2013 heeft het computerbedrijf Microsoft aangekondigd in Middenmeer een groot datacenter te gaan bouwen. Het datacenter zal komen te staan op het bedrijventerrein Agriport A7 en kost ongeveer 2 miljard euro. Wanneer het project is afgerond, zal het datacenter ongeveer 150 tot 200 vaste arbeidsplaatsen opleveren.