Glasvezel Middenmeer

In Middenmeer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Middenmeer beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Middenmeer

Middenmeer beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op al deze terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Agriport A7

Op bedrijventerrein Agriport A7 ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk te worden aangesloten. Dit geldt ook voor bedrijven die op Agriport Park gevestigd zijn.

Agriport A7 is tegenwoordig een zeer gewilde locatie voor datacenters, met name vanwege de hoeveelheid beschikbare elektriciteit van de ook aanwezige glaskassen. Momenteel worden er op het terrein zogenaamde "hyperscale" datacentra ontwikkeld van onder andere Microsoft, Google en CyrusOne. Het doel hiervan is om van Agriport A7 een datacentercampus te maken met een minimale vertraging naar de AMS-IX. Om dit doel te kunnen bereiken lopen er vanaf Agriport A7 drie glasvezelkabels naar de AMS-IX. Hierdoor zijn er op vrijwel het gehele terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig waarvan ook andere bedrijven kunnen profiteren.

Industrieweg

Op bedrijventerrein Industrieweg zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Hoornseweg

Op bedrijventerrein Hoornseweg kunnen bedrijven ook van glasvezel gebruik maken om zo over een razendsnelle internetaansluiting te beschikken.

Overige bedrijfslocaties in Middenmeer

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen zijn er op andere bedrijfslocaties in Middenmeer ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Op bedrijventerrein Sortiva ligt een glasvezelnetwerk, waardoor bedrijven tegen gunstige voorwaarden aangesloten kunnen worden.

Middenmeer maakt onderdeel uit van de gemeente Hollands Kroon.