+31 76 - 5331331

Glasvezel Insulindeweg in Middenbeemster

Op het bedrijventerrein Insulindeweg in Middenbeemster is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Insulindeweg aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. De aanvullende diensten die u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter dient u op te geven in de aanvraag. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Op dit groeipad heeft u de mogelijkheid om verschillende diensten te stapelen. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, wat het mogelijk maakt om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan tegen een meerprijs deze capaciteit worden verhoogd naar maximaal 10 Gbit/s.