+31 76 - 5331331

Glasvezel Bamestraweg in Middenbeemster

Op het bedrijventerrein aan de Bamestraweg in Middenbeemster is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezelverbinding delen op Bamestraweg

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.

Uw vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over een zakelijke glasvezelverbinding, dan wordt het eenvoudig om eventuele bedrijfsvestigingen te koppelen. Zo wordt er één centrale netwerkinfrastructuur gecreëerd die vele voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan er voor een optimale Quality of Service worden gekozen voor een IP-VPN. Vestigingen kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden met behulp van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen kan er ook een directe koppeling worden opgezet naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw patchkast of serverapparatuur.