Glasvezel Midden-Groningen

In de gemeente Midden-Groningen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Midden-Groningen die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Het gebruik van een zakelijke glasvezelverbinding in de gemeente Midden-Groningen bevordert het gemakkelijk zaken doen voor uw organisatie, vanwege de betrouwbaarheid en stabiliteit van het netwerk. Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om tot 1 Gbit/s aan verschillende diensten af te nemen. Dit zijn bijvoorbeeld diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN en VoIP bellen. Bovendien is Zakelijk Glasvezel met een up-time SLA van 99,9% uiterst betrouwbaar. Vandaag de dag maken zowel particulieren als bedrijven steeds meer gebruik van Clouddiensten. Hierdoor wordt de uploadsnelheid van de internetverbinding voor bedrijven steeds belangrijker. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard. Dit betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog zal zijn als de downloadsnelheid.

Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, hierdoor kan Zakelijk Glasvezel voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie wordt ingezet. Van razendsnel internet tot het koppelen van bedrijfsvestigingen of thuiswerkers. Tevens worden zaken als video-conferencing, back-ups op afstand maken en het gebrik van software- en telefoniediensten die draaien in een datacenter van een leverancier allemaal mogelijk met Zakelijk Glasvezel.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in de gemeente Midden-Groningen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Verder zal in de aanvraag opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel in de gemeente Midden-Groningen

Zakelijk Glasvezel in de gemeente Midden-Groningen kent zoals in de rest van Nederland zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel per bedrijfslocatie. Deze tarieven zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Hierbij geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Bekijk alle actuele tarieven en glasvezelmogelijkheden voor uw bedrijfslocatie in de gemeente Midden-Groningen aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in de gemeente Midden-Groningen

Zakelijk Glasvezel kent voor het aanleggen van een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in de gemeente Midden-Groningen een hoop komt kijken. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen die worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast zijn er ook een aantal factoren die een oplevering kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...