Glasvezel Midden-Groningen

In de gemeente Midden-Groningen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Midden-Groningen die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Het gebruik van een zakelijke glasvezelverbinding bevordert het gemakkelijk zaken doen voor uw organisatie, vanwege de betrouwbaarheid en stabiliteit van het netwerk. Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om tot 1 Gbit/s aan verschillende diensten af te nemen. Dit zijn bijvoorbeeld diensten als Cloud Connect, Ethernet VPN en Hosted telefonie op basis van VoIP. Bovendien is Zakelijk Glasvezel met een up-time SLA van 99,9% uiterst betrouwbaar. Vandaag de dag maken zowel particulieren als bedrijven steeds meer gebruik van Clouddiensten. Hierdoor wordt de uploadsnelheid van de internetverbinding voor bedrijven steeds belangrijker. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard. Dit betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog zal zijn als de downloadsnelheid.

Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, hierdoor kan glasvezel voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie wordt ingezet. Van razendsnel internet tot het koppelen van bedrijfsvestigingen of thuiswerkers. Tevens worden zaken als video-conferencing, back-ups op afstand maken en het gebruik van software- en telefoniediensten die draaien in de cloud allemaal mogelijk met behulp van glasvezel.