Glasvezel Midden-Delfland

In de gemeente Midden-Delfland zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Midden-Delfland die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Met een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om signalen sneller en betrouwbaarder door te zenden, wat een zeer positieve invloed heeft op uw internetsnelheid. Met een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om te communiceren op basis van lichtsignalen, hierdoor kunnen signalen over grotere afstanden worden verzonden. Mede hierdoor zijn de mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel vrijwel oneindig. Vooral de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen zorgen ervoor dat Zakelijk Glasvezel een uitstekende investering is voor nu en in de toekomst.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra IP-adressen wilt afnemen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.