Glasvezel Middelstum

In Middelstum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Middelstum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Middelstum

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Middelstum, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Boerdam
  • Laborweg

Zakelijk Glasvezel delen in Middelstum

Wanneer u wenst kosten te besparen en bent gevestigd met meerdere partijen in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij moeten worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk is dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd van de overige partijen om zo de privacy te blijven waarborgen.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.

Middelstum maakt onderdeel uit van de gemeente Eemsdelta