Glasvezel Middelstum

In Middelstum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Middelstum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Middelstum

In Middelstumzijn er een aantal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Middelstumzijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Boerdam

Op bedrijventerrein Boerdam zijn er voor bedrijven mogelijkheden om over een zakelijke glasvezelaansluiting te kunnen beschikken.

Laborweg

Op het bedrijventerrein aan de Laborweg kunnen bedrijven ook van een zakelijke glasvezelverbinding gebruik maken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Zakelijk Glasvezel delen in Middelstum

Wanneer u wenst kosten te besparen en bent gevestigd met meerdere partijen in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij moeten worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk is dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd van de overige partijen om zo de privacy te blijven waarborgen.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over Zakelijk Glasvezel wordt geleverd. Het is niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen zonder Zakelijk Internet. Er zijn naast deze standaarddienst wel nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de glasvezelverbinding kunnen worden afgenomen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of om diensten aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Middelstum maakt onderdeel uit van de gemeente Eemsdelta