+31 76 - 5331331

Glasvezel Middelie

In Middelie zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk glasvezel in Middelie

Middelie (provincie Noord-Holland) is onderdeel van de gemeente Edam-Volendam.

Capaciteit van glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad heeft u de mogelijkheid om naar eigen wens verschillende diensten stapelen. Met Zakelijk glasvezel is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts één enkele breedbandverbinding. Naast de standaard dienst Zakelijk internet heeft u de keuze uit verschillende opties, die helpen om uw bedrijfsvoering te ondersteunen. Indien het groeipad van 1 Gbit/s niet toereikend is voor de behoeften van uw bedrijf, dan is het mogelijk om (tegen meerprijs) de capaciteit van uw glasvezelverbinding te verhogen naar maximaal 10 Gbit/s. Hoe snel uw bedrijf groeit, hoeveel diensten er gebruikt gaan worden of wat de toekomst ook mag gaan brengen... met Zakelijk glasvezel is uw bedrijf klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen op het gebied van internet.

Oplevering Zakelijk glasvezel in Middelie

Gemiddeld bedraagt de levertijd voor Zakelijk glasvezel 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er nogal wat komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezel aansluiting in Middelie. Het gehele proces van aanvraag tot oplevering bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen, die vaak worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal betrokken zijn bij de oplevering van de glasvezel verbinding. De levertijd voor Zakelijk glasvezel kan oplopen wanneer er vertragende factoren optreden. Dit zijn factoren als vorst, bouwvak, tekort aan netwerkcapaciteit, het aanvragen van de benodigde gemeentelijke vergunningen en meer.