+31 76 - 5331331

Glasvezel Molenweg in Middelharnis

Op het bedrijventerrein Molenweg in Middelharnis is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op de Molenweg aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Redundante glasvezelverbinding op Molenweg

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.