+31 76 - 5331331

Glasvezel Middelharnis

In Middelharnis zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Middelharnis beschikt over een prima infrastructuur voor snelle internet verbindingen, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Middelharnis

Er zijn in Middelharnis twee bedrijventerreinen. Beide terreinen bieden voldoende mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen hebben een modulaire- en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding.

Oostplaat

Bedrijventerrein Oostplaat beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Dit netwerk is gerealiseerd na een initiatief van de Ondernemers Vereniging Oostplaat. Deze ondernemersvereniging was de eerste vereniging in de gemeente dat een officiële aftrap gaf voor de aanleg van een glasvezelnetwerk. Tegenwoordig ligt er een razendsnel en modern netwerk waarop alle bedrijven die op Oostplaat gevestigd zijn tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten kunnen worden.

Molenweg

Op bedrijventerrein Molenweg kunnen bedrijven ook gebruik maken van glasvezel om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Voordelen glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9 %


Middelharnis maakt onderdeel uit van de gemeente Goeree-Overflakkee