+31 76 - 5331331

Glasvezel Veldzigt in Middelburg

Op het kantorenpark Veldzigt in Middelburg is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden hangen af van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en de contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Met Zakelijk glasvezel is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Hierdoor kunt u naast onze standaarddienst Zakelijk Internet, verschillende services afnemen die uw bedrijfsvoering kunnen ondersteunen. Wanneer het groeipad van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw bedrijf, dan is het mogelijk om op aanvraag en tegen meerprijs de capaciteit van de glasvezelverbinding te verhogen tot 10 Gbit/s. Dit is de maximale capaciteit van Zakelijk Glasvezel.

Levertijd Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Veldzigt

Zakelijk Glasvezel kent een gemiddelde levertijd van 3 tot 4 maanden, indien het gaat om het realiseren van een nieuwe glasvezel-access. Reden hiervoor is dat er nogal een aantal zaken komen kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Veldzigt. Het proces van aanvraag tot oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen, met ieder verscheidene factoren die voor vertraging kunnen zorgen. Dit zijn dan voornamelijk factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen, het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer...

In verband met onvoorziene omstandigheden die kunnen optreden tussen de aanvraag en de gewenste opleverdatum, kan IP Visie helaas nooit de gestelde opleverdata garanderen.