+31 76 - 5331331

Glasvezel Arnestein in Middelburg

Op het bedrijventerrein Arnestein in Middelburg ligt een glasvezel netwerk. Dit netwerk is aangelegd in 2009. In alle straten van het bedrijventerrein wordt Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven geleverd. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, aantal externe IP adressen dat gewenst is en de contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. U heeft naast deze standaarddienst een vrije keuze uit het afnemen van verschillende aanvullende diensten. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP, een SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze bedraagt 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Glasvezelverbinding op Arnestein aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient verder opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw bedrijfslocatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Arnestein