+31 76 - 5331331

Glasvezel Middelburg

In Middelburg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om gebruik te maken van een glasvezel aansluiting. Middelburg beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor veel bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Middelburg die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Middelburg

In de provincie Zeeland ligt de gemeente Middelburg. Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland en telt bijna 40.000 inwoners. Naast hoofdstad is Middelburg tevens ook dé grootste plaats van de gehele provincie. Middelburg heeft diverse monumenten en bezienswaardigheden, waarbij het stadssymbool de 91 meter hoge toren de Abdij van Middelburg is.

Middelburg in de Tweede Wereldoorlog

In de Tweede Wereldoorlog heeft Middelburg veel te lijden gehad. De provincie Zeeland hoorde niet bij de overgave van de rest van Nederland aan de Duitsers, waardoor er Franse troepen nog enkele dagen bleven vechten. Op de terugtocht van het Franse leger werd er met artillerie in de binnenstad geschoten, waardoor de binnenstad vrijwel geheel uitbrandde. Terwijl de Tweede Wereldoorlog in volle gang was, werd de stad weer herbouwd. Met uitzondering van de binnenstad kwam in 1944 Middelburg onder water te staan als onderdeel van de gevechten tegen de Duitsers. Middelburg werd bovendien ernstig beschadigd door de Engelse bommenwerpers aan het eind van de oorlog. In totaal zijn er 189 slachtoffers in de Tweede Wereldoorlog in Middelburg gevallen.

Ondernemersstad

Met zo'n 4.500 ondernemingen die gevestigd zijn in Middelburg, is de stad een echte 'ondernemersstad'. Tevens werken er veel mensen van Middelburg bij de overheid of in het onderwijs. Doordat er jaarlijks vele toeristen naar Middelburg komen, heeft Middelburg de meeste winkelgelegenheden van de hele provincie. Op Terneuzen na is Middelburg dé ondernemendste stad van de provincie Zeeland!

Meer informatie over glasvezel in Middelburg

Het middelpunt van het Middelburgse netwerk is de grote KPN centrale gevestigd aan de Lombardstraat in het centrum van de stad. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. Uiteraard heeft ZeelandNet het meest uitgebreide glasvezelnetwerk binnen de provincie Zeeland en op Walcheren en kan zij daardoor op veel plaatsen gunstig aanbieden. Het is echter ook zo dat in het centrum van Middelburg en op de bedrijventerreinen vrijwel overal hele goede mogelijkheden zijn om aan te sluiten op het glasvezel netwerk van KPN.

KPN levert in Middelburg standaard glasvezel verbindingen met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op verzoek kan deze capaciteit worden uitgebreid tot 10 Gbit/s. De verbinding dient als basis voor de diensten die u vervolgens kunt afnemen zoals internet, voice over IP, VPN koppelingen en nog veel meer.

Glasvezel is uiterst betrouwbaar, toekomstvast en biedt ongekende mogelijkheden. Met een glasvezel aansluiting kunt u gelijktijdig gebruik maken van verschillende diensten over één fysieke verbinding.

De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse kosten worden onder andere bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Overige locaties in Middelburg

Stromenpoort, Griffioen, Klarenbeek, Brigdamme, Damplein, Veersepoort, Stromenwijk, Dauwendaele en Sint Laurens.

Postcodes van Middelburg

4330, 4331, 4332, 4333, 4334, 4335, 4336, 4337 en 4338