Glasvezel Middelburg

In Middelburg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om gebruik te maken van een glasvezel aansluiting. Middelburg beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor veel bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Middelburg

Het middelpunt van het Middelburgse netwerk is de grote centrale gevestigd aan de Lombardstraat in het centrum van de stad. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. IP Visie levert in Middelburg standaard glasvezel verbindingen met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op verzoek kan deze capaciteit worden uitgebreid tot 10 Gbit/s. De verbinding dient als basis voor de diensten die u vervolgens kunt afnemen zoals internet, voice over IP, VPN koppelingen en nog veel meer.

Glasvezel is uiterst betrouwbaar, toekomstvast en biedt ongekende mogelijkheden. Met een glasvezel aansluiting kunt u gelijktijdig gebruik maken van verschillende diensten over één fysieke verbinding.

De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse kosten worden onder andere bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Bedrijventerreinen in Middelburg

Middelburg beschikt over diverse bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Middelburg zijn er goed mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden het uitgebreide glasvezelnetwerk. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard, dit houdt in dat de uploadsnelheid vrijwel altijd even hoog zal zijn als de downloadsnelheid.

Arnestein

Sinds 2009 heeft bedrijventerrein Arnestein een eigen glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van het terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor Zakelijk Glasvezel tegen aantrekkelijke voorwaarden geleverd kan worden. Bedrijventerrein Arnestein bestaat uit 2 gedeelten, namelijk Arnesteijn I en Arnesteijn II. Op Arnestein zijn zowel grote internationals als regionale bedrijven gevestigd en het terrein is met een oppervlakte van 182 hectare het grootste bedrijventerrein van Middelburg.

Mortiere

Op bedrijventerrein Mortiere zijn er meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Middelburg.

Overige bedrijvenlocaties in Middelburg

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties in Middelburg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijven die op Ramsburg, Veldzigt, Stromenpoort, Griffioen, Klarenbeek, Brigdamme, Damplein, Veersepoort, Stromenwijk, Dauwendaele en Sint Laurens kunnen ook beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.