+31 76 - 5331331

Glasvezel Middelburg

In Middelburg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om gebruik te maken van een glasvezel aansluiting. Middelburg beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor veel bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Middelburg die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Middelburg

Het middelpunt van het Middelburgse netwerk is de grote centrale gevestigd aan de Lombardstraat in het centrum van de stad. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. IP Visie levert in Middelburg standaard glasvezel verbindingen met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op verzoek kan deze capaciteit worden uitgebreid tot 10 Gbit/s. De verbinding dient als basis voor de diensten die u vervolgens kunt afnemen zoals internet, voice over IP, VPN koppelingen en nog veel meer.

Glasvezel is uiterst betrouwbaar, toekomstvast en biedt ongekende mogelijkheden. Met een glasvezel aansluiting kunt u gelijktijdig gebruik maken van verschillende diensten over één fysieke verbinding.

De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse kosten worden onder andere bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Zakelijk Glasvezel delen in Middelburg

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en kosten wenst te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij moeten worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat een deel van deze kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, hiervoor zal iedere partij ook individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, dit betekent dat andere partijen geen toegang hebben tot uw dienstenpakket.

Overige locaties in Middelburg

Stromenpoort, Griffioen, Klarenbeek, Brigdamme, Damplein, Veersepoort, Stromenwijk, Dauwendaele en Sint Laurens.