Glasvezel Middelburg

In Middelburg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om gebruik te maken van een glasvezel aansluiting. Middelburg beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor veel bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel in Middelburg

Het middelpunt van het Middelburgse netwerk is de grote centrale gevestigd aan de Lombardstraat in het centrum van de stad. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. IP Visie levert in Middelburg standaard glasvezel verbindingen met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op verzoek kan deze capaciteit worden uitgebreid tot 10 Gbit/s. De verbinding dient als basis voor de diensten die u vervolgens kunt afnemen zoals internet, voice over IP, VPN koppelingen en nog veel meer.

Bedrijventerreinen in Middelburg

Middelburg beschikt over diverse bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Middelburg zijn er goed mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden het uitgebreide glasvezelnetwerk.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Middelburg, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Arnestein
  • Mortiere

Overige bedrijvenlocaties

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties in Middelburg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijven die op Ramsburg, Veldzigt, Stromenpoort, Griffioen, Klarenbeek, Brigdamme, Damplein, Veersepoort, Stromenwijk, Dauwendaele en Sint Laurens kunnen ook beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.