Glasvezel Middelbeers

In Middelbeers zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Hetzelfde geldt voor Oostelbeers en Westelbeers.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Middelbeers die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten voor een glasvezel aansluiting in Middelbeers zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Controleer uw glasvezeltarieven in Middelbeers

Elk pand in Middelbeers heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Voor de eenmalige kosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Middelbeers is het noodzakelijk om een postcodecheck uit te voeren.

Glasvezelverbinding in Middelbeers aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Met uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.