Glasvezel Merkelbeek

In Merkelbeek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Merkelbeek beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding in Merkelbeek

Als u kosten wenst te besparen en met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld wordt, dan zal er een partij aangesteld moeten worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding en hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten betalen. Het is echter gebruikelijk dat een deel van deze kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn eigen gewenste diensten vervolgens rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij zal hiervoor ook individueel worden gefactureerd. De diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar, dit betekent dat andere partijen dus geen toegang zullen hebben tot uw dienstenpakket.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunt u verschillende diensten en services stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan is het mogelijk om op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uit te breiden naar 10 Gbit/s.


Merkelbeek maakt onderdeel uit van de gemeente Beekdaelen