+31 76 - 5331331

Glasvezel Noord in Meppel

Op het bedrijventerrein Meppel-Noord in Meppel ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier, of in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven te worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van diverse factoren zoals onder andere de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Aan een zakelijke glasvezelverbinding zijn vele voordelen verbonden. Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om ontzettend hoge internetsnelheden te behalen van 1.000 Mbit/s en zelfs hoger. Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen symmetrisch van aard zijn, waardoor de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Tevens is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde glasvezelverbinding, hierdoor is het niet langer nodig om meerdere lijnen af te nemen. Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog vele andere voordelen verbonden.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Meppel-Noord

Wanneer u een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting wenst te realiseren, dan dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er ontzettend veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting. Een oplevering is in ongeveer 20 deelprocessen verdeeld en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...