Glasvezel Meppel

In Meppel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Meppel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelinfrastructuur in Meppel

Vanaf de centrale aan de Weerddwarsstraat vertrekken diverse glasvezel kabels als backbone naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen van Meppel. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Meppel

Meppel beschikt over verschillende bedrijventerreinen. Dankzij de uitgebreide glasvezelinfrastructuur in Meppel kunnen bedrijven op vrijwel alle bedrijventerreinen eenvoudig een glasvezelverbinding realiseren. Zakelijk Glasvezel biedt met een capaciteit van 1 Gbit/s een toekomstvast groeipad voor uw organisatie.

Oevers

Op het bedrijventerrein Oevers is een glasvezelnetwerk aanwezig. Het glasvezelnetwerk is in 2012 op het terrein aangelegd doormiddel van een samenwerkingsproject tussen verschillende partijen. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben hierdoor de mogelijkheid om eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Blankenstein

Blankenstein is ruim opgezet met veel groen. Op het terrein is een razendsnel glasvezelnetwerk aanwezig waarvan bedrijven gebruik kunnen maken om zo over een razendsnelle internetaansluiting te beschikken.

Overige bedrijvenlocaties in Meppel

Naast de grootste bedrijventerreinen in Meppel kunnen bedrijven- en instellingen ook op andere bedrijvenlocaties profiteren van de uitstekende voorzieningen. Dat geldt onder andere voor: Noord I en II, Ezinge, Haveltermade, Koedijkslanden en Berggierslanden.

Bedrijventerreinen Meppel

glasvezel Meppel
Bron: Gemeente Meppel

 

Glasvezel in het datacenter

IP Visie kan vele vormen van connectiviteit leveren in het Serverius datacenter aan de Ketelskamp 10. Meerdere bandbreedtes en diensten zoals Cloud Connect en Managed firewall zijn mogelijk