Glasvezel Meppel

In Meppel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Meppel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelinfrastructuur in Meppel

Vanaf de centrale aan de Weerddwarsstraat vertrekken diverse glasvezel kabels als backbone naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen van Meppel.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Meppel

Meppel beschikt over verschillende bedrijventerreinen, die allemaal beschikken over een uitgebreide glasvezelinfrastructuur. Wij kunnen glasvezel verbindingen leveren op de volgende terreinen:

  • Oevers
  • Blankenstein
  • Meppel Noord

Oevers

Op het bedrijventerrein Oevers is een glasvezelnetwerk aanwezig. Het glasvezelnetwerk is in 2012 op het terrein aangelegd door middel van een samenwerkingsproject tussen verschillende partijen. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben hierdoor de mogelijkheid om eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Overige bedrijvenlocaties in Meppel

Naast de grootste bedrijventerreinen in Meppel kunnen bedrijven en instellingen ook op andere bedrijvenlocaties profiteren van de uitstekende voorzieningen. Dat geldt onder andere voor: Ezinge, Haveltermade, Koedijkslanden en Berggierslanden.

Bedrijventerreinen Meppel

glasvezel Meppel
Bron: Gemeente Meppel

 

Glasvezel in het datacenter

IP Visie kan vele vormen van connectiviteit leveren in uw kast in het Serverius datacenter aan de Ketelskamp 10 in Meppel. Meerdere bandbreedtes voor internet en diensten zoals Ethernet VPN, IP-VPNCloud Connect en Managed firewall zijn mogelijk.