+31 76 - 5331331

Glasvezel Moolnersrak in Menaldum

Op het bedrijventerrein Moolnersrak in Menaldum is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting op dit terrein zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een zakelijke glasvezelverbinding de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het is helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen zonder Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst zijn er verschillende aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er maximaal afgenomen kunnen worden. Het is mogelijk om verschillende diensten te stapelen, of om diensten gemakkelijk aan te passen zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Moolnersrak

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen om zo kosten te besparen. Het is hiervoor echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens een selectie van diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.