Glasvezel Menaldum

In Menaldum zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting in Menaam (Friesland) zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Menaldum die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Moolnersrak.

Keuze voor de glasvezelrouter

Om van Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken is het vereist dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. IP Visie biedt een managed router service waarbij de router voor uw wordt geïnstalleerd en beheerd. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezel router aan te schaffen.

  • Managed router: Wanneer u een managed router afneemt, dan blijft deze router eigendom van IP Visie. U betaalt voor de router een maandelijks bedrag en IP Visie is verantwoordelijk voor een correcte werking van het apparaat. Bij een managed router heeft u zelf geen toegang tot de router en is er ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen. Daarnaast wordt bij defecten de apparatuur kosteloos vervangen.
  • Routerloos: Het afnemen van een router bij IP Visie is geen verplichting. Wanneer u ervoor kiest om zelf voor een glasvezelrouter te zorgen, dan bent u ook verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de router. Let bij het kiezen van een router erop dat deze voldoet aan een aantal specificaties.

Glasvezelverbinding in Menaldum aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zal ook aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Zakelijk Glasvezel kunt u aanvragen bij een van onze consultants of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.


Menaldum maakt onderdeel uit van de gemeente Waadhoeke