Glasvezel Meliskerke

In Meliskerke zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijke glasvezelverbinding in Meliskerke delen

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Er zal een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. De hoofdcontractant rekent gebruikelijk een deel van deze kosten door naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar, dit betekent dat andere partijen geen toegang hebben tot uw dienstenpakket.

Zakelijk Glasvezel in Meliskerke aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Er zal in de aanvraag opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Neem contact op met een van onze consultants om Zakelijk Glasvezel aan te vragen.