+31 76 - 5331331

Glasvezel Melick

In Melick zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Melick beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Melick

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Er zal in de aanvraag ook aangegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel delen in Melick

Om de kosten van een glasvezelaansluiting te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezel access doorrekent naar de andere deelnemers. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.


Melick maakt onderdeel uit van de gemeente Roerdalen