+31 76 - 5331331

Glasvezel Californië in Melderslo

Op het bedrijventerrein Californië in Melderslo ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van dit terrein kunnen bedrijven tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op Californië

Om op de kosten van glasvezel te besparen is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen met een of meerdere partijen. Een vereiste hiervoor is echter wel dat alle deelnemende partijen gevestigd dienen te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aanesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezel access. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten worden doorgerekend naar de overige partijen. De diensten die door iedere partij zijn afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor andere partijen.

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) aan elkaar met glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen. Op die manier ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur, waardoor data beschikbaar is voor alle vestigingen en beheer wordt vereenvoudigd. Het koppelen van vestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Maar het is ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met firewalls over het internet. Naast vestigingen kan er ook een directe koppeling worden gerealiseerd naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw patchkast of serverapparatuur in het datacenter.