+31 76 - 5331331

Glasvezel Melderslo

In Melderslo zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Melderslo beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Melderslo die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Zonder deze standaarddienst is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast Zakelijk Internet zijn er wel nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Hierbij kunt u denken aan diensten als SIP Trunk, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP telefonie en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er maximaal kunnen worden afgenomen. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Aanvragen Zakelijk Glasvezel in Melderslo

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zal er worden gevraagd naar een aantal bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient u onder andere op te geven welke aanvullende diensten u over de verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.


Melderslo maakt onderdeel uit van de gemeente Horst aan de Maas