+31 76 - 5331331

Glasvezel Melderslo

In Melderslo zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Melderslo die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bandbreedte en Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad kunt u verschillende aanvullende diensten stapelen. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoet aan de behoeften van uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs deze capaciteit te verhogen naar 10 Gbit/s.

Aanvragen Zakelijk Glasvezel in Melderslo

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zal er worden gevraagd naar een aantal bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient u onder andere op te geven welke aanvullende diensten u over de verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.


Melderslo maakt onderdeel uit van de gemeente Horst aan de Maas