+31 76 - 5331331

Glasvezel De Wielen in Meijel

Op bedrijventerrein de Wielen in Meijel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden op de Wielen

Zakelijk Glasvezel in de Wielen kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Deze afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. Voor de eenmalige kosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Om inzicht te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in de Wielen is het noodzakelijk om een Glasvezel Postcodecheck uit te voeren.

Glasvezelverbinding op de Wielen bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wilt. Uw keuze voor een managed of unmanaged router dient ook opgegeven te worden. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.