+31 76 - 5331331

Glasvezel Meijel

In Meijel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Meijel die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Meijel

In Meijel (gemeente Peel en Maas) geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige aansluitkosten lager uitvallen. Om uitsluitsel te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Meijel, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.