Glasvezel Meierijstad

In de gemeente Meierijstad zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Meierijstad die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Wanneer uw bedrijf is aangesloten op een glasvezelnetwerk, dan beschikt u over een toekomstvast groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Zakelijk Glasvezel is met een capaciteit van wel 1 Gbit/s vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch, wat betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Samen met een up-time van 99,9% maakt dat Zakelijk Glasvezel uitermate geschikt binnen uw organisatie.

  • Toekomstvast
  • Modulair & Schaalbaar
  • Stabiel en betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9%

Vraagbundeling van Zakelijk Glasvezel in de gemeente Meierijstad

Door samen de handen ineen te slaan kunnen projectontwikkelaars, ondernemersvestigingen en het parkmanagement van bedrijventerreinen gezamenlijk de aanleg van een stabiel en snel glasvezelnetwerk binnen de gemeente Meierijstad realiseren. Hierdoor kunnen alle deelnemers flink besparen op zowel de eenmalige aansluitkosten als op de maandelijkse abonnementskosten van een glasvezelverbinding in de gemeente Meierijstad. Daarnaast opent zich ook een weg naar nieuwe toepassingen die zonder de aanleg van dit netwerk niet gerealiseerd zouden kunnen worden of onbetaalbaar zouden zijn voor bedrijven. Mede door de aanleg van een glasvezelnetwerk binnen de gemeente Meierijstad worden bedrijventerreinen nóg aantrekkelijker en kan er worden voldaan aan de groeiende vraag onder steeds meer bedrijven naar meer bandbreedte.

IP Visie is op tientallen bedrijventerreinen binnen verschillende gemeenten dé motor geweest voor vraagbundeling van Zakelijk Glasvezel

Glasvezelverbindingen in het buitengebied van de gemeente Meierijstad

In het buitengebied van de gemeente Meierijstad is het vrijwel altijd mogelijk om een glasvezelverbinding te realiseren. Zakelijk glasvezel is in tegenstelling tot particulier glasvezel vrijwel overal beschikbaar in de gemeente Meierijstad, dus ook in de buitengebieden. Dit komt omdat ieder bedrijf op eigen verzoek een eigen zakelijke glasvezelverbinding kan laten aanleggen. Enkel kunnen de gemoeide kosten voor een glasvezel verbinding snel oplopen doordat er een grote afstand moet worden overbrugd vanaf uw bedrijfslocatie tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Wanneer de eenmalige aansluitkosten hoog uitvallen voor een glasvezelverbinding in het buitengebied, dan zijn er toch nog alternatieven om te kunnen genieten van een breedbandverbinding in het buitengebied.