+31 76 - 5331331

Glasvezel Weerterveld in Meerssen

Op het bedrijventerrein Weerterveld in Meerssen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om eenvoudig bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door 2 of meer vestigingen te koppelen creëert u één centrale infrastructuur waardoor beheer wordt vereenvoudigt en data en applicaties voor iedere vestiging beschikbaar zijn. Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel kan op meerdere manieren worden gerealiseerd. Voor een optimale Quality of Service kunt u bijvoorbeeld een IP-VPN gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel met eigen firewalls voor over het internet op te zetten. Naast eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk plezieriger doordat er een directe koppeling wordt opgezet via een VLAN naar uw patchkast en serverapparatuur.

Bekijk de glasvezeltarieven op bedrijventerrein Weerterveld

Op iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Weerterveld gelden unieke glasvezeltarieven. De glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het glasvezelnetwerk. Hierbij geldt dat de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker zullen uitvallen als blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk kan worden gekoppeld aan het glasvezelnetwerk. Bekijk alle tarieven en mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Weerterveld met onze unieke Postcodecheck.