+31 76 - 5331331

Glasvezel Kruisberg in Meerssen

Op het bedrijventerrein Kruisberg in Meerssen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevertijd van Zakelijk glasvezel op Kruisberg

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden wanneer het gaat om een nieuwe aansluiting. Reden hiervoor is dat er nogal wat komt kijken om een pand op bedrijventerrein Kruisberg aan te sluiten op het landelijke glasvezelnetwerk. Het proces van aanvraag tot oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen die worden verdeeld over meerdere partijen die allen betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast kan door verschillende factoren de levertijd van een glasvezelverbinding worden vertraagd. Zo dienen er gemeentelijke vergunningen te worden aangevraagd om een glasvezelverbinding überhaupt te mogen realiseren, vorst, obstakels op de route zoals snel of waterwegen, een tekort aan capaciteit en meer.

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Kruisberg

De tarieven van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Kruisberg zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand. De tarieven die gelden voor uw bedrijfspand worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Des te kleiner deze afstand, hoe aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor u zullen uitvallen. Aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden voor uw locatie op bedrijventerrein Kruisberg.