+31 76 - 5331331

Glasvezel Meerssen

In Meerssen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Meerssen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internetverbinding realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Meerssen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Meerssen aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Aanvullende diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een glasvezelverbinding wordt geleverd. Het is niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel zonder Zakelijk Internet af te nemen. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Hierbij moet u denken aan diensten als VoIP, SIP Trunk, Ethernet VPN, Managed router en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U bent vrij om diensten aan te passen of te stapelen, zolang de maximale capaciteit (1 Gbit/s) van de glasvezel access niet wordt overschreden.