Glasvezel Meerssen

In Meerssen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Meerssen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internetverbinding realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Meerssen

Meerssen beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Meerssen was de eerste gemeente in Limburg waarvan zeker was dat een glasvezelnetwerk aangelegd zou worden. Het middelpunt van dit netwerk is de centrale aan de Kruisberg. Vanaf hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Voor bedrijven ontstaan hierdoor volop mogelijkheden om over goede breedbandvoorzieningen te beschikken.

Bedrijventerreinen in Meerssen

In Meerssen zijn twee bedrijventerreinen. Op beide terreinen zijn mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn uiterst stabiel- en betrouwbaar met een zeer hoge up-time.

Weerterveld

Op bedrijventerrein Weerterveld zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Het terrein beschikt over een eigen spoorwegverbinding, met aftakking(en) naar het terrein. Een ideale oplossing voor bedrijven die hun goederen en/of diensten via het spoor doen aan-/afvoeren.

Kruisberg

Op bedrijventerrein Kruisberg kunnen bedrijven ook glasvezel gebruiken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Aanvullende diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een glasvezelverbinding wordt geleverd. Het is niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel zonder Zakelijk Internet af te nemen. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Hierbij moet u denken aan diensten als VoIP, SIP Trunk, Ethernet VPN, Managed router en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U bent vrij om diensten aan te passen of te stapelen, zolang de maximale capaciteit (1 Gbit/s) van de glasvezel access niet wordt overschreden.