+31 76 - 5331331

Glasvezel Meerkerk

In Meerkerk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Meerkerk beschikt over een uitstekende glasvezel- infrastructuur die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Ankerstraat. Van hier starten diverse glasvezelringen door het dorp en naar het bedrijventerrein. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw bedrijfspand, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel delen

Het is mogelijk om één zakelijke glasvezel te delen met meerdere gebruikers binnen hetzelfde bedrijfspand. Deze constructie maakt het mogelijk dat een bedrijven die de kosten van glasvezel niet kunnen dragen, toch aangesloten kunnen worden op het glasvezel netwerk door deze glasvezelverbinding te delen met meerdere partijen. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld wordt, dient er een hoofdcontractant gekozen te worden. Deze hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de verbinding en rekent de eenmalige en maandelijkse kosten door aan de overige deelnemers. Iedere partij kan bij IP Visie verschillende diensten afnemen, waarbij deze partijen individueel gefactureerd worden. Deze diensten zijn afgeschermd, waardoor andere deelnemers dus geen toegang hebben tot de door u gekozen diensten.

Bedrijventerrein Meerkerk

Meerkerk is onderdeel van de gemeente Zederik. Op het bedrijventerrein van Meerkerk zijn al diverse bedrijven aangesloten op het glasvezelnetwerk. Vrijwel overal is de situatie gunstig en kan tegen aantrekkelijke tarieven een aansluiting worden gerealiseerd.

glasvezel Meerkerk DK Home op bedrijventerrein Meerkerk Anna van Toor op bedrijventerrein Meerkerk