Glasvezel Meerkerk

In Meerkerk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Meerkerk beschikt over een uitstekende glasvezel- infrastructuur die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Ankerstraat. Van hier starten diverse glasvezelringen door het dorp en naar het bedrijventerrein. Hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het is helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen zonder Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. U kunt hierbij denken aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er maximaal kunnen worden afgenomen. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Bedrijventerrein Meerkerk

Meerkerk is onderdeel van de gemeente Zederik. Op het bedrijventerrein van Meerkerk zijn al diverse bedrijven aangesloten op het glasvezelnetwerk. Vrijwel overal is de situatie gunstig en kan tegen aantrekkelijke tarieven een aansluiting worden gerealiseerd.

glasvezel Meerkerk DK Home op bedrijventerrein Meerkerk Anna van Toor op bedrijventerrein Meerkerk


Meerkerk maakt onderdeel uit van de gemeente Vijfheerenlanden