+31 76 - 5331331

Glasvezel Transportzone in Meer (België)

Op de Transportzone Meer in België is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het Nederlandse glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van de glasvezelverbinding in Transportzone

Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Transportzone komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Zakelijk Glasvezel tarieven in Transportzone

De glasvezeltarieven in Transportzone zijn uniek per locatie. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Transportzone is het noodzakelijk om een postcodecheck uit te voeren.