+31 76 - 5331331

Glasvezel Meer (België)

Op de Transportzone Meer in België is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het Nederlandse glasvezelnetwerk. Bedrijven die in de straten van de Transportzone Meer zijn gevestigd kunnen tegen standaardtarieven beschikken over een glasvezelverbinding.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Meer (België) die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Op glasvezel kunnen uitermate hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Zakelijk Glasvezel levertijd in Meer (België)

Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding in Meer (België) een hoop komt kijken. De oplevering is uitgewerkt in ruwweg 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.