+31 76 - 5331331

Glasvezel De Poort in Marum

Op bedrijventerrein De Poort in Marum is voor bedrijven de mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten hievan zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezeltarieven op bedrijventerrein de Poort

Ieder bedrijfspand in Nederland kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel, dus ook op bedrijventerrein de Poort. De afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven die gelden op uw locatie. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Geïnteresseerd in de geldende tarieven van Zakelijk Glasvezel voor uw locatie op bedrijventerrein de Poort? Voer dan een Postcodecheck uit voor een direct en accuraat inzicht.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Ook is het ook realiseerbaar om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de Cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.