Glasvezel Marssum

In Marssum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Marssum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Contract voor Zakelijk Glasvezel afsluiten in Marssum

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Er is de mogelijkheid om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is afgelopen, dan is het uiteraard mogelijk om het contract te verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract doet tekenen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. Hierbij blijven de tarieven die in het oorspronkelijke contract zijn afgesproken geldig.

Zakelijk Glasvezel in Marssum bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens dient in de aanvraag ook opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u gebruik wenst te maken van extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.


Marssum maakt onderdeel uit van de gemeente Waadhoeke