Glasvezel Marknesse

In Marknesse zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het Zakelijk Glasvezel netwerk van KPN. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de gemeente Noordoostpolder ligt het dorp Marknesse. Marknesse telt zo'n 3.740 inwoners en is het op een na grootste dorp binnen de gemeente. Marknesse ligt ten oosten van Emmeloord en in Marknesse bevindt zich een vestiging van het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium. Dit laboratorium verleend ondersteuning aan de lucht en ruimtevaartsectoren en heeft slechts 3 vestigingen, waaronder één in Marknesse. Marknesse is bereikbaar via diverse N-wegen, waaronder de N715, N333, N331 en de N719 maar ook via de snelweg A6. Daarnaast is Marknesse goed bereikbaar doormiddel van diverse buslijnen.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn echter nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Hierbij kunt u denken aan diensten als VOIP bellen, SIP-trunk, Pinnen over IP en nog vele andere diensten. U kunt zoveel diensten afnemen als u wilt op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.