+31 76 - 5331331

Glasvezel Marken

In Marken zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Marken beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, het is hierdoor voor bedrijven mogelijk om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Op glasvezel kunnen zeer hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Deel uw glasvezelverbinding in Marken

Wanneer u kosten wenst te besparen en u bent met meerdere partijen gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan dient er een partij te worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat een deel van deze kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten af te nemen bij IP Visie, iedere partij zal hiervoor ook individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.