+31 76 - 5331331

Glasvezel Mariënheem

In Mariëneem zijn er volop mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Mariënheem beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw glasvezelverbinding dubbel uitgevoerd in Mariënheem

Wanneer internet van cruciaal belang is voor de bedrijfsvoering van uw organisatie, dan kan het redundant uitvoeren van uw verbinding een goede oplossing bieden. Door uw verbinding redundant uit te voeren heeft u zekerheid over de uptime. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders over een geografisch gescheiden netwerk. Wanneer u niet zeker weet of de gewenste vorm van redundantie aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

VoIP bellen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het naast snel internet ook mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Data- en telefonie worden hierbij gescheiden getransporteerd over dezelfde glasvezelverbinding. Wanneer u doet bellen via uw glasvezelverbinding, dan wordt hiervoor gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo is het mogelijk om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk, met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.