+31 76 - 5331331

Glasvezel Margraten

In Margraten zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Margraten die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten voor een glasvezel aansluiting in Margraten zijn afhankelijk van de locatie van uw pand, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Controleer glasvezeltarieven in Margraten

In Margraten geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. Deze afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. Voor de eenmalige kosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Margraten aan de hand van onze unieke postcodecheck.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo ontstaat een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale quality of service. Ook is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.