+31 76 - 5331331

Glasvezel De Hoge Brug in Malden

Op bedrijventerrein de Hoge Brug in Malden is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De eenmalige aansluitkosten worden bepaald door de locatie van uw pand en de daarmee samenhangende graafafstand. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste internet snelheid en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein de Hoge Brug

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen is het mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij. Hiervoor is het echter wel noodzakelijk dat alle partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Wanneer er een glasvezelverbinding gedeeld gaat worden, dient een van de partijen aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezel-access en betaald voor de aanlegkosten en de maandelijkse abonnementskosten. Hierbij is het wel gebruikelijk dat deze kosten worden doorgerekend door de hoofdcontractant naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn gewenste diensten vervolgens direct bij IP Visie afnemen. Iedere partij zal hiervoor individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.

Redundante glasvezelverbinding

Wanneer het internet cruciaal is voor de bedrijfsvoering binnen organisaties, dan biedt redundantie een oplossing. Met een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding heeft u meer zekerheid over de up-time van uw glasvezelaansluiting. Redundantie kan op meerdere manieren worden toegepast binnen uw organisatie. Zo is het mogelijk om twee aparte internetverbindingen bij verschillende providers af te nemen met een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u redundantie binnen uw bedrijf te realiseren, maar weet u niet welke vorm van redundantie het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie? Dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles uitleggen over de verschillende vormen van redundantie en inschatten welke vorm het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie.