+31 76 - 5331331

Glasvezel Malden

In Malden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Malden beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet verbinding te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Malden die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer het voor uw bedrijf van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan biedt redundantie een uitstekende oplossing. Met een redundante glasvezelverbinding heeft u de zekerheid dat uw internetverbinding ten alle tijden online zal zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om redundantie toe te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wanneer u niet zeker weet of een redundante oplossing aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over alle vormen van redundantie en weten welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Malden

Bij IP Visie zijn er een drietal standaard contracttermijnen voor Zakelijk Glasvezel. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Als u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige aansluitkosten als voor de maandelijkse abonnementskosten. Wanneer de initiële contractperiode is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract ondertekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract geldig.