Glasvezel Malden

In Malden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Malden beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelnetwerk in Malden

Malden beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur met de centrale aan de Zwerfkei als middelpunt. Vanuit deze centrale vertrekken diverse glasvezelkabels naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Alle bedrijventerreinen in Malden zijn dankzij een succesvol vraagbundelingstraject ook voorzien van een glasvezelnetwerk, waardoor bedrijven vrijwel overal kunnen profiteren van de voordelen van een razendsnelle internetaansluiting. Malden is met ruim 11.000 inwoners de grootste kern van de gemeente.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Malden

In Malden zijn drie bedrijventerreinen. Al deze bedrijventerreinen zijn voorzien van een glasvezelnetwerk. Hierbij zijn alle bedrijfspanden verglaasd, zelfs die van bedrijven die nog niet van glasvezel gebruik wensen te maken. Hierdoor kunnen aansluitingen niet alleen eenvoudig maar ook tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden gerealiseerd worden.

Sluisweg

Op bedrijventerrein Sluisweg ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijfspanden die op het terrein een vestiging hebben kunnen tegen gunstige voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden. Op het terrein is een kade en een spoor aanwezig. Ideaal voor bedrijven die hun goederen via het water of het spoor doen aan-/afvoeren.

De Hoge Brug

Bedrijventerrein De Hoge Brug beschikt ook over een eigen glasvezelnetwerk. Aansluitingen kunnen gemakkelijk gerealiseerd worden doordat overal op het terrein de benodigde glasvezelvoorzieningen aanwezig zijn.

Maldens Broek

Maldens Broek beschikt eveneens over een eigen glasvezelnetwerk. Overal op het terrein kunnen aansluitingen tegen standaardtarieven gerealiseerd worden. Dit komt omdat de aansluiting maar over enkele meters gegraven hoeft te worden.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer het voor uw bedrijf van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan biedt redundantie een uitstekende oplossing. Met een redundante glasvezelverbinding heeft u de zekerheid dat uw internetverbinding ten alle tijden online zal zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om redundantie toe te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wanneer u niet zeker weet of een redundante oplossing aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over alle vormen van redundantie en weten welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.