Glasvezel Makkum

In Makkum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Makkum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle glasvezelaansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Makkum

In Makkum zijn er diverse bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Zuidwaard

Op bedrijventerrein Zuidwaard zijn er voor bedrijven mogelijkheden om een aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren.

Rondweg Oost

Bedrijven die op bedrijventerrein Rondweg Oost gevestigd zijn kunnen ook van glasvezel gebruikmaken om zo over razendsnel internet te beschikken.

Overige bedrijfslocaties in Makkum

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Makkum ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die een vestiging hebben op It Gruthof en Krommesloot kunnen ook op het glasvezelnetwerk aangesloten worden, indien hiervoor behoefte bestaat

Makkum maakt onderdeel uit van de gemeente Súdwest Fryslân.