+31 76 - 5331331

Glasvezel Makkum

In Makkum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Makkum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle glasvezelaansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Makkum

In Makkum zijn er diverse bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Zuidwaard

Op bedrijventerrein Zuidwaard zijn er voor bedrijven mogelijkheden om een aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren.

Rondweg Oost

Bedrijven die op bedrijventerrein Rondweg Oost gevestigd zijn kunnen ook van glasvezel gebruikmaken om zo over razendsnel internet te beschikken.

Overige bedrijfslocaties in Makkum

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties in Makkum ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die een vestiging hebben op It Gruthof en Krommesloot kunnen ook op het glasvezelnetwerk aangesloten worden, indien hiervoor behoefte bestaat

Zakelijk Glasvezel in Makkum aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder ook enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Daarnaast dient in de aanvraag ook opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Eventuele extra (vaste) IP-adressen kunnen ook middels de aanvraag worden aangevraagd. Neem contact op met een van onze consultants om Zakelijk Glasvezel aan te vragen.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.


Makkum maakt onderdeel uit van de gemeente Súdwest Fryslân