+31 76 - 5331331

Glasvezel Stuivezand in Made

Op het bedrijventerrein Stuivezand in Made is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding op bedrijventerrein Stuivezand aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. Uw keuze voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.

Levertijd Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Stuivezand

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. In Stuivezand komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. Dit proces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.