+31 76 - 5331331

Glasvezel Brieltjenspolder in Made

Op het bedrijventerrein Brieltjenspolder in Made ligt een glasvezel netwerk. Brieltjenspolder beschikt over een eigen fijnmazig glasvezelnetwerk waardoor alle bedrijven op dit terrein eenvoudig kunnen worden aangesloten tegen standaard tarieven. De maandelijkse kosten van een abonnement zijn onder andere afhankelijk van de gewenste snelheid voor de dienst internet, diensten zoals Voice over IP en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er nog een hoop aanvullende diensten die u over de glasvezelverbinding kunt afnemen. U kunt denken aan diensten als bijvoorbeeld Zakelijk Pinnen, VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de glasvezelverbinding. U heeft de mogelijkheid om diensten te stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt.

Deel uw glasvezelverbinding op Brieltjenspolder

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Hiervoor dienen alle deelnemende partijen gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant die verantwoordelijk is voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access gedeeltelijk door aan de overige partijen. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar en zijn voor andere partijen afgeschermd.