Glasvezel Made

In Made zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vanuit de centrale aan de Kerkstraat in het centrum van Made starten diverse glasvezelringen die naar de wijken en bedrijventerreinen lopen. Dit zorgt er voor dat bijna overal in Made snelle internet verbindingen te verkrijgen zijn.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Made

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Made, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Stuivezand
  • Brieltjenspolder

Voordelen van Zakelijk Glasvezel in Made

Aan een zakelijke glasvezelverbinding zijn vele voordelen verbonden. Met Zakelijk Glasvezel kunt u genieten van uitermate hoge internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s. Hiermee is een glasvezelverbinding vele malen sneller dan een ADSL. VDSL of kabelverbinding. Door de symmetrische aard van glasvezelverbindingen is de uploadsnelheid altijd even hoog als de downloadsnelheid. Daarnaast is Zakelijk Glasvezel modulair en schaalbaar van opbouw. Hierdoor wordt het mogelijk om over slechts een verbinding meerdere diensten af te nemen. Dit alles in combinatie met een hoge uptime zorgt ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitstekend geschikt is binnen uw organisatie.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Made

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u nodig, waaronder enkele bedrijfs-en locatiegegevens. In de aanvraag dient verder opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. U kunt Zakelijk Glasvezel aanvragen bij een van onze consultants, of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.