+31 76 - 5331331

Glasvezel Scharn-Noord in Maastricht

Op het bedrijventerrein Scharn-Noord in Maastricht is een glasvezel netwerk aangelegd. Dit wil zeggen dat alle bedrijven die hier gevestigd zijn eenvoudig kunnen aangesloten worden op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, aantal externe IPv4 adressen, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel Levertijd op bedrijventerrein Scharn-Noord

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelverbinding. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding op bedrijventerrein Scharn-Noord een hoop komt kijken. De oplevering is uitgewerkt in ruwweg 20 deelprocessen met verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Aanvullende diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Er kan dan gedacht worden aan diensten als Ethernet VPN, SIP Trunk, VoIP bellen, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.